Yolanthe vriendin laten neuken


yolanthe vriendin laten neuken

En alles is prima georganiseerd. Iemand die gastvrouw of iets dergelijks is hoeft niet de Giro-encyclopedie uit haar hoofd te leren. Als je dat wel verwacht dan sla je echt door. Alleen jammer dat je beargumentatie vooral voortkomt uit je begrijpelijke hekel aan de persoon Yolanthe i. Een nieuwe Sonja Barend in the picture……….. Was het maar waar! En wie heeft besloten dat het geven nemen is?

Dat staat totaal los van een programma dat ze moet promoten. Dat zou betekenen ze maar elke keer allerlei vragen moet beantwoorden over dingen die totaal niet ter zake doen en ook niemand wat aangaan. Sorry maar dat vind ik totale onzin. Laat dat grietje lekker domme bimbo van beroep zijn. Laat ze lekker zwemmen in haar geld met haar grote geliefde. Ze komt het allemaal wel tegen na haar grootse drie dagen durende peperdure bruiloft in een peperduur kasteel in Italië in een peperdure jurk.

Naarmate ze ouder wordt zal ze ook wel wijzer gaan worden. Of niet en dan zit ik er ook niet mee. Toch vind ik haar niet echt mooi, haar hoofd lijkt ineens veel te groot voor dat lijf.

Een mooiere bimbo uitzoeken dus voor de roddelpers en Boulevard want ze is met dat hoofd over de houdbaarheidsdatum heen. Uiteraard is het aan haar om wel of niet over haar privéleven te praten.

Probleem is alleen dat haar privéleven toevallig opeens niemand wat aangaat als het haar niet uitkomt. Oeverloos mieppen over haar destijds grote liefde Jan Smit, maar zodra het niet uitkomt omdat je met iemand anders hebt liggen bonken en de hele huisraad hebt geroofd, geen commentaar willen geven. Oeverloos mieppen tegen RTL Boulevard over haar aanstaande huwelijk ze zal zeker een contract met RTL hebben voor de uitzendrechten van haar huwelijk maar niks willen zeggen tegen SBS6 en een hand laten?

Het kan mij totaal niet boeien of je wel of niet wil praten maar je blijft met je poten van de camera af. De enige oplossing is om het chic te houden en gewoon nooit over je privéleven te praten. Ze had ook even tussen al het geratel over wielrennen kunnen zeggen dat die Giro voor haar niet zoveel voorsteld maar dat ze wel iets interessants doet voor meisjes die in de prostitutie beland zijn, dat had al weer wat meer sjeu rondom Yolanthe gegeven. Maar daar kwam ze niet op.

In plaats daarvan zit ze er schaapachtig bij. En dat terwijl ik die mening al jaren geleden op deze site heb neergezet en toen nog van alle kanten werd aangevallen. Want ik was jaloers………. Want de tijd dat ik nog een toekomst voor Y. Daar moet je namelijk wel eens 2 zinnen achter elkaar uitspreken. Helemaal met de 1e reactie eens. Ze zit er voor de Giro en niet voor iets anders.

Ik heb voor zover ik weet geen vreemde dingen gezegd. Wij willen een foto van Heleen! Als je over onbekenden praat, in dit geval jou, dan wordt de boel klaarblijkelijk gewist. Zullen we het dan maar over mij hebben? Iedereen kent immers de bamihap. Echt een lekker ding: Ze hebben alweer een reply van mij verwijderd omdat ik een link had geplaatst naar een bamihap. En alle buitsensporig grievende verwensingen aan het adres van Yolanthe blijven gewoon staan. Wtf is dat voor vreemde censuur?

Als jullie dan toch mijn reacties vasthouden, lees dan eens alle bovenstaande reacties. Het lijkt me tijd om al dat gescheld en getier te verwijderen. Dat lijkt mij toch wel vele malen erger dan een foto van een bamihap. Tja, en die opmerking die enkel gericht was aan MC, die is dan wel weer voor iedereen leesbaar. Hypocrisie heerst alom onder dit MC-artikel. Beste mensen; waar maken jullie je in vredesnaam allemaal druk om. Velen hier pleiten voor minder aandacht richting haar, maar doen exact dat wat ze willen voorkomen.

Een ergernis over de inwisselbare, inhoudsloze presentatrices die vooral bij de commerciëlen de boventoon voeren. Het is gewoon te sneu voor woorden. Mijn ergernis gaat dus niet zozeer over Yolanthe maar over het gebrek aan talent bij de huidige generatie presentatrices.

Noem één presentatrice van de jonge generatie die de potentie heeft om de volgende Sonja Barend, Mies Bouwman of voor het luchtigere werk, Linda de Mol te worden. Die zijn er domweg gewoon niet. Wat ben ik blij dat ik ….

Ze gunnen je het licht in je ogen niet. Wat een domme reacties allemaal. Heb jij soms geen knop op je tv zitten, je hoeft toch niet naar dat knappe meisje te kijken als je niet wilt.? Ga haar voeten kussen pfffffff de meeste mensen hebben het wel gahad met deze golddigger. Allemaal dezelfde onbenullige manier van zinnen vormen. Als je dan toch onder zoveel namen wilt reageren, zorg dan dat je correct nederlands schrijft, dan valt het minder op.

Sorry Yolanthe je bent de zwakste schakel bij de wereld draait door……niet getreurd komen nog mooie dagen elders……. Het is toch een schande! Het is natuurlijk wel zo dat de redactie van DWDD dit had kunnen weten , Ook Matthijs had zich een beetje moeten voorbereiden op de intelligentie van Yolanthe en vragen kunnen stellen die wel beantwoord hadden kunnen worden.

Nu heeft hij onnodig iemand voor paal gezet en ik vind dat DWDD dat niet nodig heeft. Daarom kijk ik ook niet meer naar DWDD, zo te lezen heb ik niet veel gemist. Hebben ze nu een andere redactie dan een tijd geleden of niet? Het programma was eerst veel beter. Ik denk aan het begin: Je hebt helemaal gelijk , waar gaat dit over?.

Over een vrouw die met een beetje geluk een B. Ner is geworden, en er heel veel mensen zijn die gek van jaloezie zijn, omdat deze heel graag in haar plaats hadden willen staan,maar de kans niet hebben kregen, en een uitlaatklep hebben gevonden om op MC te zeiken over iedereen. Zo zit de Nederlandse showbis in elkaar, haat en nijd. Laat iedereen toch in hun waarde! Ach ze zijn gewoon een beetje humeurig omdat RTL zo is gekelderd met de kijkcijfers gisteren, doet pijn….

Yolanthe past perfect in het plaatje van de tv-vrouw waar de Italianen gek op zijn. De Italiaanse tv heeft altijd een voorliefde gehad voor mooie buitenlandse vrouwen, liefst met een charmant accent. Jij doet net of iedereen staat te springen om BNner te worden en iedereen die dat niet lukt jaloers is.

Het beroep Bimbo op de tv is bepaald niet om jaloers op te worden, kijk hoe sneu die Paay en Linda bijvoorbeeld verplicht jong grietje moeten blijven om maar aan de bak te blijven. Enkel en alleen omdat ze hun patroon van uitgaven moeten zien vol te houden.

Want daar zijn ze aan gewend. En dan al die fotograven en die roddels in die bladen over jezelf. Je moet het vooral erg leuk vinden en anders er toch maar voor over hebben. Allemaal alleen om geld. Ik heb er eerder meelij mee.

Sneue types die vooral tuk op dat geld zijn en verder daarom alles maar accepteren, niets bijzonders dat soort types. Boulevard en Shownieuws, de Prive en de Story staan er bol van. Ja hoor, ik ben gek van jalouzie!! Hoe simpel ben jij eigenlijk? Sta jij ook te springen om door te breken zodat je in Shownieuws mag? Ik had ze hier intelligenter verwacht! Want dan is de afknapper a la minuut een feit.

Dat type vrouwtjes moeten uitsluitend mooi en lieftallig staan zijn en vooral hun mond dicht houden want ze zijn nooit boeiend. Jeetje, als vrouw schaam ik mij toch wel een beetje om het bitchy gehalte hier van dames. Yolanthe is een jonge meid die nog haar eigen foutjes moet maken en haar eigen leermomenten krijgt in haar leven. En iedereen heeft zijn eigen smaak v.

Laten we eerlijk zijn mensen willen toch alleen maar zgn. Het zou mijn vriendin niet zijn heb haar een keer zien spugen naar een meisje in een programma zgn. Werken wij niet allemaal voor ons geld en willen wij niet graag allemaal een flink loontje?

Proberen wij niet bijna allemaal om er het meeste uit te slepen in ons leven voorzover ons de mogelijkheden worden aangereikt of wij er juist keihard voor moeten knokken? Oke sommige krijgen een beetje hulp vanwege een mooie haardos of een lang goed gevuld of juist slank lijf.

Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten. Ik vond niet dat ze een hele bijzonder leuke en vrolijke stem heeft hiervoor maar de vaders vonden haar super hahahahaha nou is toch helemaal niets mis mee.

Opmerkingen over haar hoofd die te groot is tja ze doet ook maar haar best om dat gene uit te vergroten waarmee zij denkt juist haar aandacht te kunnen trekken.

En als een programma als DWDD een serieus programma is, check dan even van tevoren of je iemand wel zulke vragen kan stellen en dat hij niet weet dat zij de presentatrice was van de vond ik wel een afgang sorry.

Maar goed gaat ook om de sporters en nergens anders over dus even weer terug naar het begin zou ik zeggen. Reactie op David 1: Ooit tafeldame Yvonne Jaspers op een intelligente bijdrage kunnen betrappen? Of Marc-Marie Huijbregts, die niet verder komt dan 50 minuten schaapachtig lachen? Het bitchy gehalte van dames hier komt omdat de media voor ons beslist wie er zgn. Maar het feit dat die Berlusconietjes het liefst met ietswat dommige vrouwtjes te doen hebben omdat ze dan zelf wat bijdehanter overkomen zal bij hun keuzen absoluut een rol spelen.

Huijbregts heb ik idd meer dan eens op een intelligente vraag kunnen betrappen. Verder volledig eens met je laatste zin. Van achter het schermpie durven ze wel. Al dat geklaag is nergens goed voor.

Ben ik nu de enigste die yolanthe niet echt knap vind? Volgens mij lees ik toch meerdere malen in uw eerste reactie terug dat u de commotie rondom Yolanthe en gelijkgeschakelden zwaar overdreven vindt. U draagt hier toch echt zelf aan bij. Het is met dames van dit kaliber heel simpel; elke vorm van publiciteit is goed. Gevoed door de immense populairiteit die zij geniet; zowel negatief als positief. Door juist niet alles onder een vergrootglas te leggen, bloeien de kwaliteiten of juist vanzelf op en draait het waar het om moet draaien.

Of vallen de door u voor ogen dames door de mand en is het snel met ze gedaan. Jammer genoeg maak ik er nu zelf ook alweer meer woorden aan vuil dan oorspronkelijk mijn intentie was ;. Wat maken jullie je toch druk. Zij is een van de vele presentatrices die op tv verschijnen.

Net als in een gewoon bedrijf draait alles door als je een andere baan krijgt. Dan komt er een ander hoe goed of slecht je ook bent. Het valt mij op dat mannen zulke moderne vrouwen altijd willen beschermen, maar juist vrouwen die zo goed carriere kunnen maken hebben geen hulp van mannen nodig. Die hebben altijd bewezen dat heel goed voor zichzelf kunnen opkomen.

Het is nie veel soeps met die yolante en beetje en domme doos! Hoe dom kun je zijn? De directeur van de Giro kent Blijlevens ook niet. En ook niet alle namen van de Rabo renners die dit jaar mee doen.

Daar gaat het toch niet om. Erik Dekker wist waarschijnlijk het antwoord ook niet. Bij de start gister stond madam vooraan met een roze vlaggetje, dat kind heeft daar toch niets te zoeken. Wat zien mensen toch in haar wat ik niet zie? Ze hadden beter Bauke kunnen plaatsen op die stoel want, want met die yolanthe kun je geen gesprek voeren. Het geeft ook echt en toegevoegde waarde aan dit sportevenement.

Yeah right die yolante kan zo achter de ramen werken. Ik mag mij mening geven en ik ben geen fan van haar ,heb je er moeite mee?

Ze probeert te nadrukkelijk aanwezig te zijn niet alleen bij het wielrennen maar overal. Hoeft niet tegenstrijdig te zijn. Best lastig en verwarrend! En je Nederlands is nog beter. Dus jij vindt dat iemand die bij Philips gaat werken bv.

Dus precies moet weten in welk jaar de CD werd gelanceerd, etc. Dat is toch onzin. Iemand wordt bij een bedrijf, of in dit geval een evenement, aangenomen om een bepaalde rol te vervullen. Dat soort dingen weten toch zelfs scholieren, ook al doe je op school allemaal hetzelfde?

In dit geval is het voor zover ik weet een representatieve rol inderdaad in de camera lachten, handjes schudden, etc en daar hoef je weinig brains voor te hebben en is uiterlijk belangrijker.

Jij snapt het tenminste. Misschien kunnen we het er in elk geval over eens zijn dat iemand die een representatieve rol vervult en slechts mooi hoeft te zijn en handjes mag schudden, eigenlijk weinig te zoeken heeft in een praatprogramma?! Gek hè, als het over Yolanthe gaat hebben we hier meteen plus reacties, en dan moet ze oprotten?!? Dan hebben jullie niks meer om aan te ergeren. Lijkt de Ergenissen pagina van de KRO wel.

Het lijkt wel of al die zeikerds in één keer hier heen zijn gegaan toen het stopte. Dat sletje liet zich voordat ze op tv was door elke neger uitwonen die ze maar te pakken kreeg, toen zat ze nog op roc toerisme in amsterdam. Wat een aso reacties allemaal zeg! Yolanthe doet haar werk goed, haar uiterlijk heeft ze mee, en ze heeft gewoon geluk gehad.

Ik hoop voor haar dat ze zich niet te veel aantrekt van al dat achterlijke commentaar, ik kan je wel vertellen dat je daar niet echt gelukkig van wordt! Sam, ik denk eerder dat jij jalours bent dat wij onze echte mening durven te geven terwijl je hier pseudo-geïnteresseerd omhoog probeert te likken bij Yolanthe.

Maar Sammetje, ik moet je iets vertellen, Yolanthe wordt al aan de kưt gelikt door Wesley, dus je bent te l aat vriend. Wat ziet u liever? Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie?

Neem dan graag contact op. Debiel Beelen, weer zo'n rooie overloper, ik kots op je hypocriet!! NPO afschaffen of saneren tot een zender Maar Yolanthe heeft er geen tijd voor om bewonderd te worden. Ze pakt mijn gezicht beet en begeleidt dit zo tussen haar benen. Ik begin Yolanthe te beffen. Zij kreunt als een krolse kat als ik haar oraal bevredig. Ik kan het maar niet geloven wat er met mij gebeurt, ik ben nu gewoon een bekende Nederlandse aan het beffen.

Iets wat alleen in mijn fantasie kon gebeuren is nu werkelijkheid geworden. Ik zuig en ik lik aan Yolanthes klit terwijl ik haar ook nog vinger en bef en na een paar minuten wordt het Yolanthe te veel en komt ze heftig klaar.

Ik voel nu dat Yolanthe mijn onderbroek uittrekt. Als ze deze uit heeft gedaan en ze mijn pik ziet zegt zij "Mooie lul heb je" en ze buigt naar mijn pik toe en geeft er een kusje op. Maar al snel verandert het kussen in het likken van mijn pik en voel ik de tong van Yolanthe over mijn eikel heen gaan. Ze begint mij nu te pijpen. Yolanthe pijpt me echt geweldig. Ik voel mijn pik steeds dieper haar keel in schuiven. Zij speelt met mijn ballen terwijl ze mij steeds sneller begint te pijpen.

Ik leg mijn handen nu op haar hoofd en ik begin zelf in Yolanthes mond mee te stoten. Als mijn pik op volle oorlogssterkte is stopt Yolanthe met mij te pijpen. Voordat ik nog kan reageren gaat ze op me zitten en laat ze zich over mijn pik heen zakken en voel ik haar kut over mijn lul heen schuiven. Mijn grote droom is nu compleet: Ik voel de kut van Yolanthe steeds dieper over mijn pik heen schuiven en ik merk dat het kutje van Yolanthe lekker strak is.

Yolanthe voert al snel het tempo op en even later berijdt zij mijn lul al lekker wild. Mijn handen rusten ondertussen op de borsten van Yolanthe. Ik speel met haar borsten terwijl ik haar kut als een gek tekeer voel gaan over mijn pik. Yolanthe glijdt na een tijdje opeens van me af en gaat op haar handen en knieën op het bed zitten.

Ze draait uitnodigend met haar kontje heen en weer voor mijn ogen. Ik weet wat zij wil van me en razendsnel zit ik achter Yolanthe en druk ik mijn pik achterlangs haar kutje binnen. Ik begin haar nu op zijn hondjes te neuken. Al gauw verdwijnt mijn lul helemaal tot aan mijn ballen in Yolanthe.

Ik begin natuurlijk eerst met rustige stoten maar al snel heb ik een sneller tempo te pakken. Yolanthe kreunt heftig bij elke keer dat ik mijn lul diep in haar kut begraaf.

Mijn handen rusten op haar stevige heupen en af en toe geef ik zelfs een klap op de billen van Yolanthe die dit alleen maar nog geiler vindt. Het hotelbed kraakt aan alle kanten van deze neukbeurt. Ik kan het eigenlijk nog steeds geloven wat ik nu meemaak: Na weer een paar minuten duw ik Yolanthe op haar rug en doe ik haar benen wijdt. Dan begeleid ik mijn lul weer snel haar kutje in en begin ik haar gelijk weer hard en diep te neuken. Yolanthe slaat nu haar benen om mijn middel heen. Wij kijken elkaar nu diep in de ogen aan terwijl we hard neuken met elkaar.

Ik pak met een hand een borst van Yolanthe beet en knijp en streel deze terwijl ik haar nog steeds hard neuk. Ik begin al gauw steeds sneller te neuken en ik voel dat mijn hoogtepunt nadert. Ik zeg dit ook tegen Yolanthe en zij zegt dat ik haar kut moet vol spuiten. Dus ik geef haar nog een paar extra diepe stoten en dan volgt mijn ontlading! Met hoge snelheid spuit ik mijn sperma het kutje van Yolanthe in, die nu ook nogmaals klaar komt.

Na deze neukbeurt kleden we ons weer aan en fatsoeneren we ons weer. We zien tot onze schrik dat de tijd bijna voorbij is. Yolanthe geeft nog snel haar nummer door want wie weet wil ze ooit nog eens gebruik van me maken.

Een paar tellen later komt de manager van Yolanthe binnen en zegt dat het interview is afgelopen. Ik neem nog gauw een foto samen met Yolanthe en Yolanthe neemt met drie zoenen afscheid van me. Dit was mijn fantasie en ik hoop dat nu ook andere lezers hun fantasie met een bekende ster met ons willen delen op deze site. Toy Boy - 2 Door: Beffen, Face Sitting, Lesbisch. De Motorvakantie - 5 Door: Heerser Harry - 1 Door: Roy En Tony Gelezen: Een Toevallige Toy Boy Door: Geil - 48 - Hesther Door: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,.

Bouchra’s Eerste Zwarte Man Door: Een Date Vol Orgasmes Door: De Zus Van Stacy Gelezen: Wim Van Es Gelezen: Oudere Vrouw - Magdalena Door: Jonge Knul, Oudere Vrouw, Neuken. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend.

... Ik zeg dit ook tegen Yolanthe en zij zegt dat ik haar kut moet vol spuiten. Als je dan toch onder zoveel namen wilt reageren, zorg dan dat je correct nederlands schrijft, dan valt het minder op. Oeverloos mieppen tegen RTL Boulevard over haar aanstaande huwelijk ze zal zeker een contract met RTL hebben voor de uitzendrechten van haar huwelijk maar niks willen zeggen tegen SBS6 en een hand laten? Zij is een van de vele presentatrices die op tv verschijnen. Yolanthe terug uit Milaan. Blond meid met panty aan heeft een ontzettend klein slipje aan russische snol in stockings, yolanthe vriendin laten neuken.

Yolanthe vriendin laten neuken

Ik speel met haar borsten terwijl ik haar kut als een gek tekeer voel gaan over mijn pik. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten. Dele Alli wint sprintduel en viert 'overwinning' met vreugdedansje. Het valt mij op dat nederlandse prive ontvangst tiel zulke moderne vrouwen altijd willen beschermen, maar juist vrouwen die zo goed carriere kunnen maken hebben geen hulp van mannen nodig. Wat ik me afvraag je waarom dir meisje nog op tv te zien is? Bastian Schweinsteiger vult WK-bracket in, 3x raden wie zijn wereldkampioen is! En DWDD is nu eenmaal een snel programma.

PRIVE ONTVANGST GELDERLAND SEX GRATIS

Gangbang zondag natte preuten