Kaal nat kutje familie


kaal nat kutje familie

De kranten jongen wilde net de televaag in de bus duwen. Boy ging naar binnen, maar kon nog net horen dat de buurman klappen met een deegrol kreeg en werd uitgescholden door zijn vrouw, ‘’vieze hoerenloper…’’ Lisletje werd hard…zeer hard door haar vader genomen, zag hij, die ook haar tieten kneedde, ze kreunde en haar mondje stond open.

Nou de rest kon wel even wachten op de televaag. Boy trok zijn rits open en haalde zijn harde lul naar buiten, door haar had hij al langer afgezogen willen worden en dit was zijn kans. Dat er nog sperma uit haar mond droop. De geile dampen in het huis, het stonk er echt naar seks…seks.. Joep kwam weer thuis, in de fabriek was een grote storing en aangezien hij omkwam in de snipperdagen en hij de geile beelden van thuis nog voor zich zag. Verdomme kutje en mondje van Lisletje gevuld en bij haar kontje kon hij zo niet.

Hij hoorde een hoop gekreun en gestoemp in de badkamer… Joep stoof er heen, ‘’verdomme…,’’ moeder werd gedubbeld. Ze konden hier wel zo een nummertjes automaat neer zetten, net zoals bij de apotheek. Natuurlijk keerde ook hier wel eens de rust terug.

Joep liet zich als laatste pijpen door zijn moeder, pa ging slapen, Lisletje ging naar de supermarkt waar ze achter de kassa zat, ten minste dat was de bedoeling als ze niet net even door de bedrijfsleider in het magazijn werd voorzien van een harde!

Moeders ging boodschappen halen, Boy ging verder met de televaag bezorgen. Karel liet zich in het ziekenhuis helpen aan zijn verwondingen, die hij had opgelopen door een deegrol… Pa werd laat in de middag wakker. Moeders was bezig met de avondmaaltijd te bereiden. Lisletje kwam thuis om acht uur en kreeg haar opgewarmde prakje, opgedroogde geil sporen op haar dijen wezen er op, dat ze minmaal EEN pik in haar kutje had gekregen.

Lisletje was een algemeen gebruiksartikel onder de mannelijke collega’s van de supermarkt…dus.. Lisletje at haar boerenkool stamppot met smaak, want veel seks maakte hongerig. Ome Arend kwam binnen en zag de blonde op de bank zitten met haar bord, ze had natuurlijk een super kort rokje aan zodat hij tegen haar minuscule slipje aankeek, de geil sporen zaten nog steeds op haar dijen, haar bloesje hing open en haar flinke tieten puilde geil.

Ze had haar schoentjes met hoge hakken aan natuurlijk. Arend vergat dat hij kwam om een zaag te lenen, pakte het bord bij haar weg en zette dat op de salontafel. Ze had de vork net met een hap in haar mond en hij kneed in haar stevige tieten vlees, natuurlijk was het in de HELE familie bekend, dat die blonde een super geile slet was.

Hij pakte de vork aan, trok even later met een ruk haar slipje stuk, ‘’kom sta op, over die salontafel heen jij…geil hoertje! Joep, kwam de kamer in, in zijn blootje, knielde voor de salontafel en hield zijn harde lul voor de mond van zijn altijd bereidwillige zusje Lisletje, de sperma zou het toetje zijn. Einde verhaal XXX Angela. Ongelofelijk Lekker - 15 Door: Britney - 3b Door: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw.

Ongelofelijk Lekker - 14 Door: Familie, Hetero, Bi, Homo. Met Papa In Bed Door: Nichtje Uit Het Noorden Door: Ongelofelijk Lekker - 13 Door: Schoonmoeder Dochter Moeder Milf Pijpen. Net Mobiel  -  Opwindend.

Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem! Ik ga met je mee jouw spullen ophalen,zei mijn man en na een paar keer heen en wer rijden waren haar spullen weer op zolder gezet en was haar kamer weer ingericht.

Toen wij,mijn man en ik later in bed lagen,ik lag met zijn dikke lul te spelen en zijn vingers zaten lekker diep in mijn natte kutje te soppen zeiden wij en wat doen wij nu met Hennie en Arie. Hennie en Arie waren vrienden waar wij heerlijk mee aan het partnerruilen waren geslagen toen Hettie de deur uit was, Ze hadden zelf nog twee tieners in huis dus het geburde altijd bij ons.

We zullen wel zien,zei mijn man en kwam overeind zette zijn dikke lul tegen mijn kutlipjes en schoof hem er lekker diep in nam mij flink te pakken. Ik gaf weer een kreet en schrok ineens er van toen ik ontdekte dat onze dochter in d ekamer naast ons lag. Ze zal hetw el gehoord hebben,zei ik,nou en mogen wij neuken of niet,zei mijn man en nam mij heerlijk diep te pakken en ik kon het gekreun niet onderdrukken. Hij neuket emij wer heerlijk klaar en ik denk dat Hettie het gerom van haar vader ook wel heeft gehoort toen hij zijn zaad diep in mijn vette natte kut spoot.

De volgende dag zat ik met haar aan het ontbijt,mijn man was al weg naar zijn werk toen ik voorzichtig polsde of zij wat had gehoort, ja hoor dat kan toch niet anders zei ze, deze huizen zijn flink gehorig,ik heb jullie vroeger ook wel te keer horen horen gaan en ik hoorde jou gisterenavond ook weer flink kreune.

Ik voelde dat ik een kleur kreeg,mam doe niet zo gek,je hoeft geen kleur te krijgen hoor want ik liet het ook altijd flink horen wanneer ik heerlijk geneukt werd,ik zal het wel vanjou hebben en het is toch heerlijk geil om lekker klaar te komen. Wij neukte elke dag flink bekende zij en dat mis ik nu al en toen ik jullie te keer hoorden gaan werd mijn kut nat en heb ik mij lekker gevingerd en je moet niet vreemd opkijken dat ik een dikke dildo in mijn kastje heb liggen,die drukte ik vaak in mijn kont wanneer ik heerlijk werd geneukt.

Dan zal ik ook eerlijk tegen jou zijn,zei ik jij kent Hennie en Arie wel hé,ja die vrienden van julie ,nou weet je je vader neukt Hennie graag en ik laat mij graag dooe Arie verwenne,hij kan zo heerlijk neuken,dus jullie doe aan partnerruil goed mam.

O denk je daar ook zo over zei ik opgelucht, ja waarom zou jij je benen niet voor een anderre leuke geule kerel uit elkaar doen en waarom zou pap niet zijn dikke lul in een ander kutje kunnenrammen. Dus jij denk dat dat je vader een dikke lul heeft,zei ik dat zie toch zo hij heeftvaak een aardige dikke paal in zijn broek staan hoor,zei ze lachend. Je hebt gelijk zei ik en hij neukt heerlijk. Maar weet je dat gebeurd altijd hier en eigelijk willen wij daar mee door gaan, nou dan doen jullie dat toch lekker en mam wanneer er nog plaats is voor een lekker kaal kutje,nou die heb ik en wil graag door Arie en pap genomen worden.

Weet je nu wij er over praten wordt mijn kutje al nat,zei ze,die van jou ook,zei ik en ze kwam naar mij toe en schoof haar hand in mijn slipje en voelde dat ik nat was. Heb jij nog steeds haar op je kut,zei ze mam dat moet er af voel maar eens hoe lekker het is wanneer het kaal is en zij trok haar slipje uit,trok haar ponnetje omhppg en ik zag envoelde haar glade kale kutje en dat zij drifnat was.

Ik speelde met haar klitje die hard was en zij kreunde leker mam je wet hoe je met een kutje moet spelen en ik ging net zo lang door dat zij kreunend klaar kwam. Wat was dat leker zei ze en kom nu maareens mee zei ze dan zal ik jouw kutje eens lekker glasd maken dan heb je een verrassing voor pap van avond. Hij wil het al zo lang dat ik ook een kaal kutje heb dat heeft Hennie ook en dus liet ik het gebeuren en na een half uurtje was ik helemaal kaal geschoren ook d ebilnaad nam zij onder handen.

Ik vertelde niets aan mijn man over wat er gebeurd was,maar hettie ging al op tijd naar boven,ik ga nogeven liggen lezen zei ze,gaf ons een zoen,haat tong drukte zij even tegenmijn lippen en weg was zij. Heb je nog wat gehoord of ze wat vernomen heeft van gisterenavond ,vroeg mijn man,ze heeft niets gezegd,zei ik,dus ik kan je sraks weer lekker neuken,zei hij en gleed met zijn grote handen in mijn bloes enpakte mijn borsten vast. Je bent geil zei hij je tepels zijn zo groot e hij wilde in mijn slip voelen maar ik hield het tegen,Waarom niet,zei hij anders mag ik het ook,ik ben zo geil zei ik laten we naar boven gaan dan mag je mij neuken schat en ik was al weg.

. Net Webshop Copyright - Opwindend. Webcam Filmpje van de dag. Aangezien ik al was klaar gekomen duurde het nu langer en dat vonden we beiden zalig. Ze knijpt stevig in zijn pik en de tepels van haar tietjes worden alweer hard, en zijn goed te zien in haar topje. Er hing al behoorlijk wat stoom in de sauna en zij deed nog een stapje naar voren, zijn je ballen ook kaal vroeg zij lachend? Vingeren hard anaal spuiten Mijn zus ging op een meter of twee afstand van mijn zitten op het onderste bankje, ik keek tegen haar rug aan op dat moment. Toen Caroline binnenkwam had zij wel een handdoek om haar lichaam en zag ik alleen haar tieten, mooie ronde ballen met donkere tepels. Haar moeder doet haar rokje omhoog en haar vingers gaan langs haar nylons omhoog naar haar kutje “hmmm hmmm Ik verwachte niet dat mijn zus dat ook daadwerkelijk zou doen, "kaal nat kutje familie", maar ze deed het wel en pakte met haar hand mijn ballen vast. Clitoris likken prive neuken ramade nog lekker door en ik zei, ik ga je kut volspuiten sletje van mij, ja dat ben ik net als mijn moeder een geile slet is,spuiten pap ik wil het veoel spatten en dat deed zij.

Kaal nat kutje familie

Geile tiener geneukt sexclub limburg